Carwash Wijchen

Autowasstraat

n onze carwash past vrijwel ieder voertuig met een hoogte tot 2.80 meter. Er zijn wasprogramma’s verkrijgbaar van € 6,50 tot en met € 14,50.

De wasinstallatie wast met softtech wasborstels zodat U auto krasvrij gewassen wordt.

 

Handmatig wassen

U kunt uw auto ook handmatig wassen of vlekvrij naspoelen via de spuitautomaten deze werkt met muntgeld (inworp: €0,50, €1,- of €2,- munten).

Het stappenplan voor het beste resultaat:

Stap 1: Voorreinigen
Uw auto royaal bedekken met shampoo en dit in laten werken.

Stap 2: Voorwas
Met een hogedrukspuit kunt u loszittend vuil en zand van uw auto spuiten. Hierdoor voorkomt u krassen bij het borstelen van de auto. De voorkant van de auto kunt u het beste even laten inweken. Daardoor spuit je later makkelijk de insecten van de voorruit en gril.

Stap 3: Borstelen
Het laatste statische vuil kunt u met de borstel verwijderen. We hebben zachte borstels. Wij raden aan om systematisch te werk te gaan. Wanneer uw auto nog nat en schuimend is, kunt u niet goed zien waar u gebleven bent. Het borstelen werkt het beste van boven naar beneden.

Stap 4: Spoelen
Spoel uw auto grondig af. Ook met hotwax kunt u uw auto afspuiten. Hiermee verzorgt u direct de rubber en plastic delen van

de auto. Door de hotwax is uw auto sneller droog en loopt het water er eenvoudig af. Het vuil hecht zich hierdoor ook minder snel en u krijgt een mooie glans op de lak.

Stap 5: Glansspoelen

Tot slot kan u de auto afspoelen met Osmose water. U heeft hierdoor zonder twijfelen een prachtig wasresultaat en hoeft hierna niet meer te zemen.

Bij ons kunt u ook uw auto stofzuigen met krachtige stofzuigers. De muntinworp is €0,50.

U kunt ook extra lucht in uw banden doen waardoor u minder brandstof verbruikt tijdens het rijden.

Prijzen carwash

De carwash heeft vier programma’s waaruit u kunt kiezen. De prijzen variëren van een basisprogramma van €6,50 tot een uitgebreid programma voor €14,50.

Onderhoudsartikelen in de shop

In de shop zijn er verder allerlei artikelen verkrijgbaar voor het onderhoud van Uw auto.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

024-6412618 info@autorutten.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 024-6412618

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×